دیجیتال مارکتینگ دیجیتال مارکتینگ .

دیجیتال مارکتینگ

آموزش های سازمانی

صردر سال 1990 تئوری آموزش های موردتوجه مشاوران و متخصصان کسب‌وکارها قرار گرفت. منظور از این تئوری فرایند انتقال دانش در یک سازمان یا شرکت است که سازمان موردنظر از این دانش برای بهبود عملکرد و دستیابی به اهداف خود استفاده می‌کند.

قرن بیست و یکم را باید قرن شگفتی‌ها نامید؛ زیرا فناوری‌های جدیدی در این قرن ظهور کردند مانند؛ آموزش های سازمانی و عارضه یابی و… که زندگی انسان‌ها را به طرز شگفت‌انگیزی تغییر دادند. کسب‌وکارها و تجارت نیز از این تغییرات در امان نمانده و شاهد تغییرات سیستماتیک در شرکت‌ها و سازمان‌های کوچک و بزرگ مختلف هستیم.

سازمان‌ها برای هماهنگ‌شدن با این تغییرات سریع نیازمند آموزش هستند تا بتوانند همگام و همسو با تغییرات حرکت کرده و عملکرد خود را بهبود بخشند. به همین دلیل آموزش سازمانی نیاز ضروری سازمان‌ها و شرکت‌های مختلف در عصر کنونی است. همچنین وقتی یک سازمان، شرکت یا کسب‌وکار با مشکلات و چالش‌های مختلفی مانند ضعف عملکردی، مشکلات مکرر در سیستم مدیریتی، نقض هنجارهای سازمانی و… روبه‌رو شود عارضه یابی سازمانی ضروری می‌شود.

آموزش سازمانی چیست؟
منظور از آموزش های سازمانی تولید دانش، حفظ و انتقال آن به سایر افراد حاضر در آن سازمان است. به‌عبارت‌دیگر تئوری آموزش سازمانی بر خلق دانش و به‌کارگیری آن در یک سازمان متمرکز می‌شود. در تئوری آموزش سازمانی گفته می‌شود که وقتی اعضای یک تیم در مواجهه با مشکلات و یافتن راهکار با یکدیگر تعامل داشته باشند یادگیری اتفاق می‌افتد. به همین دلیل سازمان‌ها و شرکت‌های مختلف برای اشاعه فرهنگ یادگیری در بین کارکنان خود باید اقدامات مهمی انجام دهند که عبارت‌اند از:

تشویق کارکنان خود برای استمرار در یادگیری
فراهم‌سازی فرصت‌های مناسب برای تحلیل شکست‌های سازمان و دلایل آن‌ها
پاداش‌دادن به کارکنانی که دانش و تجارب خود را با دیگران به اشتراک می‌گذارند.
خارج‌کردن اعضا و کارکنان سازمان از حاشیه امن و به چالش کشیدن آن‌ها به‌منظور فراهم‌سازی شرایط برای کسب تجربه
همچنین توسعه فرهنگی درون‌سازمانی از دیگر موارد مهمی است که آموزش های سازمانی به آن می‌پردازند. براین‌اساس سازمان‌ها باید:

کارکنان خود را برای آموختن در تمام طول زندگی و کار تشویق کنند.
فرهنگ به اشتراک گذاشتن دانش و تجربیات را گسترش دهند.
زمانی را برای درس‌گرفتن از شکست‌ها و تحلیل آن‌ها اختصاص دهند.
برای توسعه فرهنگ آموزش های سازمانی متخصصان و مشاوران این حوزه می‌توانند بهترین راهکارهای عملی و علمی را ارائه دهند. من دکتر ناصرحجتی با تجربه و سوابق حرفه‌ای مسیری جدید برای کسب‌وکارهای شکست‌خورده ایجاد می کنم تا از این طریق بر چالش‌ها و مشکلات خود فائق آمده و در مسیر پیشرفت قرار گیرند.


برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ تیر ۱۴۰۳ساعت: ۰۲:۱۷:۴۶ توسط:مریم موضوع: نظرات (0)